På https://mangholm.net, tilgængelig fra https://mangholm.net, er en af vores hovedprioriteter privatlivets fred for vores besøgende. Dette dokument om privatlivspolitik indeholder typer af oplysninger, der indsamles og registreres af [<url> link=”get-home”], og hvordan vi bruger det.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for mere information om vores fortrolighedspolitik, tøv ikke med at kontakte os.

Denne fortrolighedspolitik gælder kun for vores onlineaktiviteter og gælder for besøgende på vores hjemmeside med hensyn til de oplysninger, de delte og/eller indsamler i https://mangholm.net. Denne politik gælder ikke for oplysninger indsamlet offline eller via andre kanaler end denne hjemmeside. Vores fortrolighedspolitik blev oprettet ved hjælp af Privacy Policy Generator og den gratis Privacy Policy Generator.

Samtykke
Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du hermed vores fortrolighedspolitik og accepterer dens vilkår.

Oplysninger, vi indsamler
De personlige oplysninger, du bliver bedt om at give, og grundene til, at du bliver bedt om at give dem, vil blive gjort klart for dig på det tidspunkt, hvor vi beder dig om at give dine personlige oplysninger.

Hvis du kontakter os direkte, kan vi modtage yderligere oplysninger om dig, såsom dit Navn, e-mail-adresse, telefonnummer, indholdet af meddelelsen og/eller vedhæftede filer, du måtte sende os, og andre oplysninger, du måtte vælge at give.

Når du tilmelder dig en konto, kan vi bede om dine kontaktoplysninger, herunder emner som navn, firmanavn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer.

Sådan bruger vi dine oplysninger
Vi bruger de oplysninger, vi indsamler, på forskellige måder, herunder til:

Levere, drive og vedligeholde vores hjemmeside
Forbedre, personliggøre og udvide vores hjemmeside
Forstå og analysere, hvordan du bruger vores hjemmeside
Udvikle nye produkter, tjenester, funktioner og funktionalitet
Kommunikere med dig, enten direkte eller gennem en af vores partnere, herunder til kundeservice, for at give dig opdateringer og andre oplysninger vedrørende hjemmesiden, og til markedsføring og salgsfremmende formål
Send dig e-mails
Find og undgå svindel
logfil
https://mangholm.net følger en standardprocedure for brug af logfiler. Disse filer logger besøgende, når de besøger hjemmesider. Alle hostingfirmaer gør dette og en del af hosting services’ analyser. De oplysninger, der indsamles af logfiler, omfatter IP-adresser (Internet protocol), internetudbyder (ISP), dato-og tidsstempel, Henvisnings – /udgangssider og muligvis antallet af klik. Disse er ikke knyttet til oplysninger, der er personligt identificerbare. Formålet med oplysningerne er at analysere tendenser, administrere hjemmesiden, spore brugernes bevægelse på hjemmesiden og indsamle demografiske oplysninger.

Cookies og Beacons
Som enhver anden hjemmeside bruger https://mangholm.net ‘cookies’. Disse cookies bruges til at gemme oplysninger, herunder besøgendes præferencer, og de sider på hjemmesiden, som den besøgende har adgang til eller besøgt. Oplysningerne bruges til at optimere brugernes oplevelse ved at tilpasse vores hjemmeside indhold baseret på besøgendes bro.ser type og/eller andre oplysninger.

For mere generel information om cookies, Læs venligst “Hvad er Cookies” fra Cookie samtykke.

Google DoubleClick DART Cookie
Google er en af en tredjepartsleverandør på vores hjemmeside. Det bruger også cookies, kendt som DART cookies, at vise annoncer til vores besøgende baseret på deres besøg på www.website.com og andre sider på internettet. Besøgende kan dog vælge at afvise brugen af DART-cookies ved at besøge Googles annonce-og indholdsnetværks privatlivspolitik på følgende URL – adresse: https://policies.google.com/technologies/ads

Vores Reklamepartnere
Nogle af annoncørerne på vores hjemmeside kan bruge cookies. Vores reklamepartnere er angivet nedenfor. Hver af vores reklamepartnere har deres egen privatlivspolitik for deres politikker om brugerdata. For lettere adgang hyperlinkede vi til deres privatlivspolitikker nedenfor.

Googlehttps: / / policies. google. com / technologies / ads
Advertising Partners Privatlivspolitikker
Du kan se denne liste for at finde privatlivspolitikken for hver af reklamepartnerne for [<url> link=”get-home”].

Tredjeparts annonceservere eller annoncenetværk bruger teknologier som cookies, JavaScript eller Internet-Beacons, der bruges i deres respektive reklamer og links, der vises på [IPS snippet=”get-home”], som sendes direkte til brugernes bro.ser. De modtager automatisk din IP-adresse, når dette sker. Disse teknologier bruges til at måle effektiviteten af deres reklamekampagner og/eller til at personalisere det reklameindhold, du ser på hjemmesider, du besøger.

Bemærk, at https://mangholm.net ikke har adgang til eller kontrol over disse cookies, der bruges af tredjepartsannoncører.

Tredjeparts Privatlivspolitikker
[IPS snippet=”get-home”] s privatlivspolitik gælder ikke for andre annoncører eller hjemmesider. Derfor råder vi dig til at konsultere de respektive privatlivspolitikker for disse tredjeparts annonceservere for mere detaljerede oplysninger. Det kan omfatte deres praksis og instruktioner om, hvordan man fravælger visse muligheder.

Du kan vælge at deaktivere cookies via dine individuelle indstillinger. Hvis du vil vide mere detaljeret information om cookie-administration med specifikke internetsøgere, kan du finde den på internetsøgernes respektive hjemmesider.

CCPA Privacy Rights (Sælg ikke mine personlige oplysninger)
Under CCPA, blandt andre rettigheder, californiske forbrugere har ret til:

Anmode om, at en virksomhed, der indsamler en forbrugers personoplysninger, afslører de kategorier og specifikke stykker personoplysninger, som en virksomhed har indsamlet om forbrugere.

Anmode om, at en virksomhed sletter personoplysninger om forbrugeren, som en virksomhed har indsamlet.

Anmode om, at en virksomhed, der sælger en forbrugers personlige data, ikke sælger forbrugerens personlige data.

Hvis du fremsætter en anmodning, har vi en måned til at svare dig. Hvis du ønsker at udøve nogen af disse rettigheder, bedes du kontakte os.

GDPR databeskyttelsesrettigheder
Vi vil gerne sikre, at du er fuldt ud klar over alle Dine databeskyttelsesrettigheder. Hver bruger har ret til følgende:

Retten til adgang – Du har ret til at anmode om kopier af dine personlige data. Vi kan opkræve et mindre gebyr for denne service.

Retten til berigtigelse – du har ret til at anmode om, at vi retter alle oplysninger, som du mener er unøjagtige. Du har også ret til at anmode om, at vi udfylder de oplysninger, du mener er ufuldstændige.

Retten til sletning – Du har ret til at anmode om, at vi sletter dine personlige data under visse betingelser.

Retten til at begrænse behandlingen – du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine personoplysninger under visse betingelser.

Retten til at gøre indsigelse mod behandling – du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger under visse betingelser.

Retten til dataportabilitet – du har ret til at anmode om, at vi overfører de data, vi har indsamlet, til en anden organisation eller direkte til dig under visse betingelser.

Hvis du fremsætter en anmodning, har vi en måned til at svare dig. Hvis du ønsker at udøve nogen af disse rettigheder, bedes du kontakte os.

Børns oplysninger
En anden del af vores prioritet er at tilføje beskyttelse til børn, mens de bruger internettet. Vi opfordrer forældre og værger til at observere, deltage i og/eller overvåge og vejlede deres onlineaktivitet.

https://mangholm.net indsamler ikke bevidst personlige identificerbare oplysninger fra børn under 13 år. Hvis du mener, at dit barn har givet denne form for information på vores hjemmeside, opfordrer vi dig kraftigt til at kontakte os med det samme, og vi vil gøre vores bedste for straks at fjerne sådanne oplysninger fra vores optegnelser.

E-mail: [email protected]